Kvalitet – Säkerhet – Miljö

Kvalitet, säkerhet och miljö. Tre värdeladdade ord som förpliktigar -tillika tre nyckelord som har gått hand i hand under 90 års tid hos oss på Tjörnarpsbuss.

Det är vårt absoluta mål att dessa tre kärnvärden ska genomsyra och prägla hela vår verksamhet, i allt vi gör och allt du som kund kommer i kontakt med hos oss. Det är en förutsättning för att uppnå full kundnöjdhet, och därmed också den enda garantin för en framtida framgångsrik verksamhet för vår del.

Självklart är högsta kvalitet på din resa huvudprioritet. Detta når vi bland annat genom en modern busspark, där alla bussar är utrustade med trepunktsbälten och alkolås. I våra bussar sitter du bekvämt i fällbara stolar med fotstöd och bussarna är välutrustade med bekvämligheter som toalett, cd/dvd, klimatanläggning och kylskåp.

Du ska känna dig trygg när du åker med oss. Därför är kontiunerlig utbildning av  bland annat våra chaufförer en självklarhet. Det avser såväl ny teknik som trafiksäkerhet, eco-driving och halkkörning.
Miljö och bussresor, kan det gå ihop? Jadå, speciellt om man som vi låter merparten av våra bussar vara utrustade med Euro6-motorer. Att åka buss är dessutom miljösmart. Bussen släpper bara ut en tiondel så mycket koldioxid per personkilometer som bilen.

 

Säkerhet ombord på bussen

Titta gärna igenom denna film om du ska ut och åka buss:

Bussresor och flygresor över hela världen med Tjörnarpsbuss