95 års erfarenhet!

Vi hälsar dig varmt varmt välkommen att ta klivet in i vår resevärld!

tjörnarpsbuss

Ett nytt färskt reseår med förväntningar, önskningar och drömmar ligger framför oss, färdigt att fyllas med inspirerande innehåll! Det är vår förhoppning att vi med vår pinfärska katalog och alltid aktuella hemsida som du nu tittar på, ger Dig gott om idéer till hur Du kan tillbringa Din semester och Dina lediga stunder på resande fot med oss.

1924 startade Tjörnarpsbuss. Mycket har förändrats sedan dess. På den tiden satte vi bänkar på flaket på lastbilen och började köra utflykter. 

Vi vågar lova att det finns bussresor för alla smaker i vårt utbud – för unga och gamla, för äventyraren och för den som söker stillheten och lugnet, för återkommande trogna resenärer och för Dig som testar att åka med oss för allra första gången. Bussresor har en tendens att ge mersmak. Att färdas med buss är ett av de säkraste och bekvämaste sätten att resa som överhuvud taget finns, och det är därför inte förvånande att allt fler för varje år utser bussresandet till det allra trevligaste och roligaste ressättet. Inför produktionen av årets program har vi spetsat öronen och lyssnat till Era reseönskemål och idéer, och kombinerat detta med tidens trender. Resultatet ser Du i katalogen och framför dig, en mix av mångåriga klassiker och fräscha nykomlingar. 

Vi ser fram emot att få bjuda Dig ombord och önskar Dig ett givande reseår!

Många drömmer om att resa ut i värlen - res med oss och vi ger dig upplevelser och resminnen du sent ska glömma!

Hälsningar från bussfamiljen Nilsson

tjörnarpsbuss

Reseupplevelser där det mesta ingår i priset!

Personal

Vår personal hälsar dig hjärtligt välkommen! Vårt familjeföretag är inte större än att mötet mellan vår personal och våra gäster efter ett par resor ofta blir till ett kärt återseende. 

Det första mötet med oss blir kanske per telefon när du får råd och tips kring ditt resval och så småningom bokar din resa. Kontorspersonalen som tar emot ditt samtal är vana vid att svara på alla typer av frågor och kan utifrån sina egna erfarenheter av resorna och resmålen ge rekommendationer och hitta de alternativ som passar dig bäst. 

Våra reseledare tar emot dig med ett leende! De är alla utvalda med omsorg utifrån sin professionalitet, sitt kunnande, och inte minst sitt trevliga och hjälpsamma sätt. De gör allt för att alla ska trivas under resans gång. Efter många år i branschen vet vi att reseledarens förmåga att dela med sig av sina erfarenheter om resmålet och resvägen är halva nöjet och resupplevelsen. Likaså är våra rutinerade chaufförer måna om att resan ska bli så bekväm och säker som möjligt och de är utrustade med servicetänkande och – inte minst - glimten i ögat!

Totalpris

Till skillnad från de flesta andra researarngörer har vi på merparten av våra resor halvpension och utflykter inräknade i resans pris. Du betalar ingenting extra under resans gång för de utflykter som finns med i resans program. Vissa entréavgifter kan dock tillkomma. En hänvisning därom finner du på din bokningsbekräftelse.

Du behöver inte heller betala något extra för våra anslutningar som täcker näst intill alla Skånes hörn. Vi gör starten och avslutningen så bekväm och smidig som möjligt – allt inkluderat i resans pris. För norr­gående resor går det bra att stiga ombord och påbörja resan längs med resrutten, även utanför Skånes gränser.

Våra bussar

Grunden för hela vår reseverksamhet är givetvis våra bussar. Bussen är ett säkert och miljövänligt transportmedel då vi kör med moderna och trafiksäkra bussar. Alla våra bussar är utrustade med säkerhetsbälten och säkerhetsutrustning som uppfyller standardkraven. Vi är också noga med att förmedla säkerhetstänkandet ombord när du har påbörjat din resa. Våra bussar är miljöklassade helturistbussar med högsta komfort och är utrustade med bl.a. kylskåp, toalett, klimatanläggning, fotstöd och fällbara stolar. På våra rundresor har vi dessutom möjlighet till servering av varma och kalla drycker, kaffebröd m.m. vid rasterna, ett uppskattat inslag under resan.

Välj miljösmart semster - åk buss!

Upplägg och program

Grunden för en lyckad rundresa är ett bra planerat program. Våra reseupplägg låter dig se och uppleva just det som resmålet du valt karakteriseras av och är speciellt känt för. Därtill kommer de kringarrangemang som ger resan det där lilla extra, allt i ett lagom tempo som gör resan till både en inspirerande och samtidigt vilsam upplevelse. Vi är kända för att så långt det går ha centralt belägna hotell av mycket god standard och komfort. På de flesta av våra hotell finns restaurang där vi intar våra måltider. I de fall hotellen saknar möjlighet till middagsservering ser vi till att middagarna arrangeras på trivsamma lokala restauranger som ofta gör samvaron kring bordet i goda reskamraters lag till en av dagens höjdpunkter.

Tidningsreportage om oss 2017:

Tjörnarpsbuss Norgeresor

Bussresor och flygresor över hela världen med Tjörnarpsbuss