Våra anslutningar i Skåne

Till våra flerdagars bussresor erbjuder vi fri anslutning från följande orter

Eslöv Cirkle K
Helsingborg Hamntorget
Hässleholm Norra station, Magasinsgatan
Hörby Ica Kvantum
Höör Tjörnarpsbuss, Industrigatan 7
Kristianstad Cirkle K Karlssons Taverna
Klippan Järnvägsstationen
Landskrona Nya Pågatågsstationen
Lund Godsmagasinet
Löddeköpinge F.d. Shell Center Syd
Malmö Malmö Arenas bussparkering, Arenagatan
Sjöbo Bussterminalen
Sösdala Busstationen
Tomelilla Järnvägsstationen
Vinslöv Pendlarperkering väg 21
Ystad Bussterminalen
Ängelholm McDonalds E6:an
Önskar du kortare anslutning rekommenderar vi påstigning/avstigning Malmö för resor söderut och Hässleholm för norrgående resor.
  

Hotell i Malmö

Vill du ta dig till Malmö och sova över en natt före eller efter avresan hjälper vi dig gärna med hotellrum. Vi har avtal med det nybyggda Malmö Arena Hotell som ligger precis bredvid Malmö Arena där vi också har vår upphämtning på resorna. En övernattning i dubbelrum inkl frukost kostar från 450:- per person och natt. Enkelrumstillägget är 200:- per natt.
Malmö Arena Hotell
ADRESS Hyllie Stationstorg 2, 
215 32 Malmö. 
TEL:  040-642 04 00
HEMSIDA  www.malmoarenahotel.se 
Den 15 mars 2015 öppnade hotellet I direkt anslutning till Malmö Arena. Man har 295 rum i 6 olika kategorier. Våra priser gäller standardrummen. Alla rum har förstås dusch och wc men är också utrustade med hårfön och gratis Internet. På hotellet finns gym, bastu, restaurang, sportbar och en Skybar på 15 våningen som inte bara har en fantastisk utsikt utan som också serverar lite enklare måltider till sent på kvällen.
Läget vid Hyllie är perfekt oavsett om man väljer att ta tåget, flyget eller bilen hit. Man är i Malmö centrum på 3 min, Kastrup på 12 min och här är stora parkeringsmöjligheter såväl inomhus som utomhus. Det är också här vid Malmö Arenas bussparkering som vi har vår påstigning i år.
Bussresor och flygresor över hela världen med Tjörnarpsbuss