Våra bussar

Ett av våra viktigaste mål är att hålla en hög kvalité på din resa. Detta gör vi bland annat genom en modern busspark. Samtliga bussar är utrustade med alkolås. Vi har skidboxar att sätta på vid behov, vi har även en stor täckt släpkärra som kan kopplas på vid behov.

 

Här presenteras ett urval av våra bussar. 

tjörnarpsbuss

Antal sittplatser: 50 Information: Turistbuss med panoramatak, säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg och ställbara nackskydd, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och toalett.

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Antal sittplatser: 50  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och toalett.

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Antal sittplatser: 48  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare och toalett.

 

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Antal sittplatser: 19  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och det finns möjlighet att få bussen möblerad med konferensbord.

 

Antal sittplatser: 32  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och toalett.

Boka buss med Tjörnarpsbuss

 

Vill du boka buss? Välkommen med din förfrågan här Bussresor och flygresor över hela världen med Tjörnarpsbuss