hyra buss SKåne

Letar ni efter ett bra bussbolag i Skåne?

Då kan ni med fördel vända er till oss på Tjörnarpsbuss. Med över 90 (!) års erfarenhet av att arrangera bussresor kan vi det allra mesta inom fältet. I synnerhet har vi klart för oss vilket engagemang som krävs för att våra kunder ska bli nöjda. Med oss reser ni alltid tryggt och bekvämt och kan enkelt hyra buss Skåne. Välj mellan någon av våra skräddarsydda gruppresor, eller utforma er alldeles egna rutt. Hos oss finns det något för alla smaker. Hos oss är det enkelt att boka buss! Här kan du hyra buss eller göra en offertförfrågan online.

Hyra Buss

Ska ni anordna en gruppresa kan ni boka buss av oss. Vi erbjuder prisvärda alternativ anpassade efter era önskemål och behov. Vänd er exempelvis till oss för transportlösning vid:

  • Skolresan
  • Studiebesöket
  • Konferensresan
  • Bröllopsfesten
  • Svensexan/Möhippan

Ni utformar i stort sett er egen resa, vi hjälper er så att er bussbokning blir enkel och smidig.

Ska ni åka på en gruppresa? Hör av er till Tjörnarpsbuss – Ert bussbolag i Skåne!

Dröm er bort

Vårt breda utbud av resmål och aktiviteter tillåter er att drömma stort. Kanske vill ni upptäcka Sydeuropa eller bara göra en enkel dagsutflykt här i Sverige. Äventyr eller avkoppling? Valmöjligheterna är många. Oavsett vilket alternativ som bäst passar er kan ni vända er till oss på Tjörnarpsbuss. Gör din bussbokning hos oss!

Skräddarsydda bussresor över stora delar av världen

Varför inte upptäcka någonting nytt tillsammans med oss? Vi anordnar paketresor som tar er runt stora delar av världen. Från Ullared till Södra Frankrike. Valet är ert. Vad ni än väljer är ni garanterade en härlig och inspirerande reseupplevelse.

Tjörnarpsbuss rekommenderar: Buss

På Tjörnarpsbuss sticker vi inte under stol med att vi älskar bussresor. Vi anser nämligen att buss är det bästa färdmedlet som finns att tillgå. Tillåt er själva en fullständigt avkopplande resa där ni slipper oroa er för praktiska bestyr som kartläsning och tider som ska passas. Överlämna allt sådant åt oss och rikta istället uppmärksamheten mot de vyer ni har alldeles utanför ert fönster.

Kvalitet sedan 1924

Tjörnarpsbuss har funnits sedan 1924. Grundaren slängde upp ett par bänkar på ett lastbilsflak och vips var han busschaufför. Mycket har förändrats sedan dess, men kvaliteten och det personliga bemötandet består.

Välkommen till Tjörnarpsbuss – Det självklara valet av bussbolag i Skåne. Vi ser fram emot att träffa er ombord på någon av våra bussar.

 

                                                                                                                                          Vill du hyra buss? Välkommen med din förfrågan här: 

Bussresor och flygresor över hela världen med Tjörnarpsbuss