Skip to main content

Göteborg

Göteborg weekend

2 dagar

Sveriges trevligaste stad. Här kan vi promenera i vackra parker och trädgårdar, ta en båttur med Paddan eller kanske ut i skärgården. Som alltid finns trevliga restauranger, mysiga caféer och bra shopping.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten - Göteborg

    Vi avreser på morgonen från Skåne. Med stopp för fika tar vi oss upp till Göteborg där vi är vid lunchtid. Vi bor centralt på Scandic Hotel. Hotellens centrala läge är perfekt oavsett om man vill strosa på avenyn, shoppa, ta en promenad i den vackra naturen eller en båttur! På kvällen kan man besöka Liseberg där det under julen anordnas julmarknad sen lockar säkert någon av stadens trevliga och högklassiga restauranger. Cirka 27 mil.

  • Dag 2: Göteborg - Hemorten

    Efter att ha avnjutit hotellets stora frukostbuffé har vi ytterligare en halvdag till vårt förfogande i Göteborg. Kanske är det dags för ett besök på det spännande upplevelsemuseet Universeum eller Världskulturmuseet. En vacker dag är det skönt med en promenad i Trädgårdsföreningens välbevarade 1800-talspark eller i Botaniska Trädgården eller varför inte ta en tur med sightseeingbåten Paddan? Det är mycket man kan göra innan vi på eftermiddagen åter beger oss hemåt. Med stopp för fika når vi Skåne på kvällen. Cirka 27 mil.

  • Allt detta ingår:

    Resa i modern helturistbuss med alla bekvämligheter. Del i dubbelrum med frukost samt moms.

Karta