Skip to main content

Övernattningshotell i Malmö

Behöver du en extra övernattning i Malmö före eller efter resan så har vi samarbete med Malmö Arena Hotel. 

På våra resor norrut hämtar vi oftast kl 06.00 i Malmö och på resorna söderut 07.45. Det kan då behövas en extra natt i Malmö om man kommer en bit i från. Vi har då samarbete med Malmö Arena Hotell som ligger i anslutning till Malmö Arena i Hyllie, där vi också hämtar med bussen och som är lätt att komma till med såväl bil som tåg. 

Under förutsättning att de har lediga standard rum så kan vi ordna detta för 500:-p.p. i dubbelrum. Enkelrumstillägg 250:- I priset ingår frukost men är det tidig avfärd så måste man säga till om frukostpaket kvällen innan. 

 

 

Fritextsökning

Malmö Arena Hotel 
Adress: Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö 
Telefon: 040-642 04 00 

Hotellet som öppnade 2015 har idag 395 rum. Det är familjeägt och till hör Best Western kedjan. 

Rummen är självklart utrustade med det du behöver för en behaglig vistelse så som dusch och wc, luftkonditionering, mörkläggningsgardiner, värdeskåp, hårtork, skrivbord och stol, TV, telefon och vattenkokare.

Rummen är rökfria och har fina trägolv. Frukost och wi-fi är alltid inkluderat.

I entréplan finns Nilssons Restaurang & Bar där kockarna komponerar menyer med skånsk modern mat i fokus. På 16 våningen 85 meter äver havet hittar vi Skybar med utsikt över Öresundsbron och Malmö. Som gäst har man även tillgång till inne och ute gym, bastu och badtunna och dessutom ett nybyggt lekrum för de yngre besökarna.