Skip to main content

Jul på Ronneby Brunn

Jul på Ronneby Brunn 4 dagar

Julen handlar om gemenskap och glädje. Den ska inte firas ensam eller kännas som ett jobbigt stressmoment. Följ med oss och fira en fridfull jul med allt som hör till på lyxiga Ronneby Brunn. Sedan 1705 har man rest till Ronneby Brunn för att koppla av, umgås och förbättra hälsan. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Ronneby

  Vi samlar upp på respektive ort i Skåne på förmiddagen och beger oss till Ronneby.
  Vid ankomsten till det anrika Ronneby Brunn checkar vi in och byter om för det årliga julbadet i den sköna spa anläggningen.
  Här rinner stressen av en när man går in i det underbara poolhuset där det finns ångbastu, bubbelpool och en 34-gradig stor pool. Man kan också gå ut i den japanska trädgården och ta ett dopp i bubbelpoolen där ute. Överallt råder ett lugn med rofylld musik och avkopplande porlande vatten. Vill man inte bada kan man ta en promenad i den vackra Brunnsparken och sen värma sig vid kaffe bordet med glögg och pepparkakor och trevlig underhållning av helgens julvärd Olle Björngreen. Det är även han som drar igång dansen efter kvällens middag. Dagen avslutas med att vi tittar på Bingolottos uppesittarkväll tillsammans medan vi förser oss från godisbuffén.

 • Dag 2: Julafton

  Efter en skön natts sömn lockar kanske ett dopp i poolen innan den härliga frukostbuffén.
  Man kan sen vara med och gå en utmanande tipspromenad innan dagens lunch.
  Kl 15.00 bänkar vi oss framför storbilds TV:n för att se Kalle Anka och hans vänner önska oss en God Jul. Vi fortsätter julfirandet vid det uppdukade ”gottebordet” där Olle sjunger och tomten delar ut julklappar. På Kvällen tar vi plats i restaurangen och låter oss väl smaka av det goda julbordet. Kvällen avrundas med underhållning av vår julvärd Olle.

 • Dag 3: Juldagen

  På morgonen står den stora frukostbuffén uppdukad. Därefter kan det vara skönt att koppla av i spa anläggningen, kanske unna sig en behandling eller delta i något stärkande yoga pass.
  Det blir sen lunch och på eftermiddagen finns det möjlighet att vara med i Melodikrysset. Det är Olle som sjunger alla melodierna till frågorna som är allt från schlager till visor.
  På kvällen serveras vi en underbar tre rätters middag i Brunnsrestaurangen. När vi kommit till desserten är det dags att avrunda helgen med prisutdelning i tävlingarna. Olle fortsätter sedan med önskemelodier och allsång.

 • Dag 4: Ronneby - Hemorten

  Vi har ingen brådska hem utan kan i lugn och ro skämma bort oss vid frukostbuffén och i Spa avdelningen. På eftermiddagen beger oss åter hemåt. Det är ett gäng glada vänner som sitter i bussen hem efter en avkopplande jul på det anrika Ronneby Brunn.

 • Jul på Ronneby Brunn 4 dagar: Allt detta ingår:

  Resa i modern helturistbuss med alla bekvämligheter. Övernattning i dubbelrum med dusch/bad och wc. Halvpension, d.v.s. middag dag ett t.o.m. frukost dag fyra samt lunch på julafton och juldagen. Fri tillgång till Spa avdelningen. Moms. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Karta

Hotell

Ronneby Brunn
Adress: Reddvägen 2, 372 73 Ronneby Telefon: 0457-750 00 Den vackra parkanläggningen runt detta hotellkomplex lockar till härliga vinterpromenader. Hotellet är uppdelat i olika byggnader med gångar m...