Skip to main content

Bremen Påskmarknad

Bremen med Påskmarknad

3 dagar

En härlig vårresa till den trevliga gamla hansastaden Bremen. Upplev mysiga gränder, vackra hus och parker samt det pittoreska fiskekvarteret Schnoorviertel med flera små antik- och konsthantverksbutiker. Under den här tiden pågår dessutom den trevliga påskmarknaden.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Bremen

  Vi avreser från Skåne på morgonen över Öresundsbron genom Danmark ner till Rödby. Här åker vi med färjan över till Puttgarden. Vi gör ett stopp för shopping innan vi tar den sista biten till Bremen. Här ska vi bo två nätter på Radisson Blue Hotel Bremen. Hotellet ligger mitt i centrum och här ingår en middag första kvällen.

 • Dag 2: Bremen

  Vi har hela dagen till vårt förfogande i den trevliga gamla hansastaden. Här kan man promenera runt bland vackra gamla hus genom smala mysiga gränder. Det charmiga Schnoorvirktel lockar alltid med sina trevliga små butiker. Till eftermiddagen så är det påskmarknaden på Osterwiese som lockar med festligheter och sötsaker.

 • Dag 3: Bremen - Hemorten

  Efter en skön sovmorgon är det dags att ta farväl av Bremen. Färden går återigen med färjan från Puttgarden upp till Rödby och vidare till Öresundsbron. Fyllda av energi från ett vårligt Bremen är vi åter i Skåne på kvällen.

 • Allt detta ingår:

  Resa i modern helturistbuss. Bro-, färje- och vägavgifter. Övernattning i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostbuffé och en middag.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Radisson Blu Hotel Bremen
Adress: Boettcherstrasse 2 - Anfahrt über, Wachtstraße, 28195 Bremen, Tyskland Telefon: +49 421 36960 Ett elegant hotell på den historiska gatan Böttcherstraße mitt i gamla stan bara fyra minuters pro...