Skip to main content

London med ABBA Voyage

London – med ABBA Voyage

4 dagar

I världsmetropolen London finns allt och lite till. Livet pulserar när man går på shoppingrunda på allt från exklusiva varuhus till mysiga marknader. Vi bor bra och centralt på Premier in Holborn i det charmiga Bloomsbury och kan lätt ta oss runt i staden på egen hand. Det ingår en stadsrundtur med lokalguide, middag första kvällen och biljett till den fantastiska föreställningen ABBA Voyage!

Fritextsökning

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/12-2023BussHotell LondonFullbokad, väntelista11 995:-Ring för bokning

Dagsprogram

 • Dag 1: Kastrup-London

  Vi reser på morgonen från Kastrup till London.
  Här väntar vår buss på att ta oss in till London. Vi börjar besöket med en stadsrundtur där vår lokalguide visar oss alla de klassiska sevärdheterna man bara måste se i denna världsmetropol så som Parlamenthuset med Big Ben, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Westminster Abbey, Piccadilly Circus m.m. Det blir även tips på trevliga museer och aktiviteter som händer under vår vistelse. Vi åker sedan till vårt centrala hotell -Premier Inn Holborn i den charmiga stadsdelen Bloomsbury, med British museum och tunnelbana på nära gångavstånd. Här ska vi bo tre nätter och vi avslutar dagen med en gemensam middag.

 • Dag 2-3: London

  Nu har vi några sköna dagar till eget förfogande i stan. Vad man vill göra är upp till var och en. Bland favoriterna brukar de kända museerna som tex Tate Gallery, British Museum och Madame Tussauds vaxkabinett vara. Om man inte är höjdrädd rekomenderas en tur i ”London Eye” eller varför inte ett besök i kungafamiljens residens som numera delvis är öppen för allmänheten.
  Så här års är det underbart att strosa runt och njuta av den vackra julskyltningen och är man i London måste man ju shoppa. Julskyltningen på Oxford Street är en sevärdhet i sig. Alla kända (och många okända) varumärken finns i London, butiker som Selfridges, Harrods, Harvey Nichols och inte att förglömma världens största leksaksaffär Hamleys gör shoppingen till en upplevelse utöver det vanliga. Vi får inte heller missa de fina boutiquerna, de prisvärda marknaderna eller det trendiga Notting Hill. Det finns dessutom flera intressanta julmarknader runt om i stan. Man får inte heller glömma att stanna upp och titta på den otroliga julskyltningen och lyssna på någon av körerna på stan eller i en kyrka. Att se den gigantiska julgranen på Trafalgar Square och Winter Wonderland i Hyde Park, har nästan blivit ett måste när man kommer hit så här års. Värm dig sen med ett typiskt brittiskt eftermiddagste.
  På kvällarna har vi ett fantastiskt nöjesutbud med världens teatercentrum i Londons West End. Här spelas både klassiska långkörare och nya musikaler. Det ingår ingen middag övriga kvällar så man kan även botanisera bland all världens restauranger.
  Något som däremot ingår är biljetter till Abba Voyage. Redan den andra kvällen tar vi plats på läktaren på den specialbyggda arenan för att se denna fantastiska föreställning av ABBA avatarerna. Med banbrytande teknik, spektakulär belysning och oförglömliga hits får vi uppleva en historisk show.

 • Dag 4: London-Kastrup

  Vi avslutar resan med sovmorgon och gör sedan de sista inköpen innan vi på eftermiddagen tar transferbussen ut till flygplatsen. Förmodligen är det med lite tyngre väskor vi anländer till Köpenhamn än vi reste ut med för fem dagar sedan. Helt klart är det med många nya härliga upplevelser i minnet.

 • Allt detta ingår:

  Flyg i turistklass Köpenhamn-London T/R, Övernattning i dubbelrum med dusch/wc, frukost. Busstransfer Heathrow-hotellet i London t/r. Stadsrundtur med lokalguide, biljett till ABBA Voyage, reseledarservice, flygskatt samt moms. Vi reserverar oss för ändrade flygtider och flygpriser.

Avgångsorter

Plats Avresetid Hemkomsttid
Kristianstad, Circle K, Karlssons taverna 05:30 22:25
VInslöv samåkningsparkering 05:45 22:10
Hässleholm, Norra Station Magasinsgatan 06:00 21:55
Sösdala, Busstation 06:15 21:45
Tjörnarp, Skogsvägen 06:20 21:35
Höör, Industrigatan 7 06:35 21:25
Hörby, ICA Kvantum 06:45 21:15
Eslöv, Circle K 07:10 20:50
Lund, Godsmagasinet 07:35 20:25
Malmö Arena Bussparkering 08:00 20:00
Köpenhamn, Kastrup 08:30 19:30

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 4

Premier Inn Holborn London
Adress: 27-29 Red Lion St, London WC1R 4PS, Storbritannien Telefon: +44 333 321 9346 Ett modernt budgethotell beläget 6 minuters promenad från tunnelbanestationen Holborn. Hotellet har en bra restaura...