Skip to main content

Stettin Julmarknad

Stettin julmarknad

3 dagar

Vi bor mitt i det trevliga Stettin och kan besöka julmarknaden när vi önskar. Här har man tagit intryck av de tyska varianterna och erbjuder såväl godsaker som hantverk som en skön stämning.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Stettin

  Vi avreser från Skåne på morgonen och färdas över Öresundsbron och de danska öarna ner till Gedser där vi tar färjan till Rostock.
  Vi fortsätter sen österut över den polska gränsen till Stettin. Här ska vi bo två nätter på Radisson Blu Hotel Szczecin. Vi avslutar dagen med en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2: Stettin Szczecin

  Vi har hela dagen till fritt förfogande i den trevliga staden vackert belägen vid floden Oders utlopp i Östersjön.
  Vårt centrala hotell gör att vi lätt kan promenera runt och ser stadens sevärdheter och titta in i de trevliga butikerna och förstås utforska julmarknaden, ovanför staden tronar det stora vita pommerska hertigslottet. Vi befinner oss ju i den Västpommerska huvudstaden. På kvällen lockar kanske någon av de lokala specialiteterna på julmarknaden eller en trevlig restaurang på stan.

 • Dag 3: Stettin - hemorten

  Efter frukost är det dags att bege sig hemåt. Färden går genom Tyskland västerut upp till Rostock där vi tar färjan till Gedser. Överfarten tar cirka två timmar då man kan äta och shoppa i lugn och ro. Sen väntar färd genom Danmark och över Öresundsbron till Malmö där vi beräknar anlända ca 19.30.

 • Allt detta ingår:

  Övernattning med frukostpension samt middag första kvällen. Resa, bro-, färje-och vägavgifter samt moms.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Radisson Blu Hotel Szczecin
Adress: Plac Roda 10, 70-419 Szczecin, Polen Telefon: +48 91 359 55 95 Det här moderna hotellet ligger i centra Stettin nära till kultur och shopping i kontorskomplexet PAZIM. Hotellet har två restaur...