Skip to main content

HYRA BUSS

Över 99-års kärlek till resor!

Du vet väl att du kan vända dig till oss när du behöver buss för allt från kortare transporter och dagsturer till längre resor? Med utgångspunkt från mellersta Skåne är vi aldrig långt borta när du behöver anlita oss.

1924 startade Tjörnarpsbuss. Vi är ett genuint familjeägt bussbolag som skräddarsyr dagsutflykter och resor såväl inom norden som resten av Europa efter dina önskemål.

Boka din resa med oss, ditt bussbolag!

Vi hjälper dig:

Kontaktinformation
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Om transporten
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Fritextsökning

Letar ni efter ett bra bussbolag i Skåne?

Då kan ni med fördel vända er till oss på Tjörnarpsbuss. Med över 99 (!) års erfarenhet av att arrangera bussresor kan vi det allra mesta inom fältet. I synnerhet har vi klart för oss vilket engagemang som krävs för att våra kunder ska bli nöjda. Med oss reser ni alltid tryggt och bekvämt och kan enkelt hyra buss eller minibuss i Skåne. Utforma er alldeles egna rutt eller välj mellan någon av våra skräddarsydda gruppresor. Hos oss är det snabbt och enkelt att hyra buss!

Hyra Buss enligt era önskemål och behov

Ska ni anordna en gruppresa kan ni boka buss av oss. Vi erbjuder prisvärda alternativ anpassade efter era önskemål och behov. Vänd er exempelvis till oss för transportlösning vid:

  • Skolresan
  • Studiebesöket
  • Konferensresan
  • Bröllopsfesten
  • Svensexan/Möhippan

Ni utformar i stort sett er egen resa, vi hjälper er så att er bussbokning blir enkel och smidig.

Ska ni åka på en gruppresa? Hör av er till Tjörnarpsbuss – Ert bussbolag i Skåne!

Hyr buss och dröm er bort

Hyr buss av Tjörnarpsbuss till gruppresan eller se vårt breda utbud av resmål och aktiviteter som tillåter er att drömma stort. Kanske vill ni upptäcka Sydeuropa eller bara göra en enkel dagsutflykt här i Sverige. Äventyr eller avkoppling? Valmöjligheterna är många. Oavsett vilket alternativ som bäst passar er kan ni vända er till oss på Tjörnarpsbuss. Gör din bussbokning hos oss!

Skräddarsydda bussresor över stora delar av världen

Varför inte upptäcka någonting nytt tillsammans med oss? Vi anordnar paketresor som tar er runt stora delar av världen. Från Ullared till Södra Frankrike. Valet är ert. Vad ni än väljer är ni garanterade en härlig och inspirerande reseupplevelse.

Hyra buss eller minibuss med chaufför

På Tjörnarpsbuss sticker vi inte under stol med att vi älskar bussresor. Hos oss kan du hyra buss eller minibuss med chaufför eller följa med på någon av våra paketresor som tar er runt stora delar av världen. Tillåt er själva en fullständigt avkopplande resa där vi tar hand om allt det praktiska. Boka bussresan hos oss.

Hyr buss hos Tjörnarpsbuss - Kvalitet sedan 1924

Tjörnarpsbuss har funnits sedan 1924. Grundaren slängde upp ett par bänkar på ett lastbilsflak och vips var han busschaufför. Mycket har förändrats sedan dess, men kvaliteten och det personliga bemötandet består.

Välkommen till Tjörnarpsbuss – Det självklara valet av bussbolag i Skåne. Vi ser fram emot att träffa er ombord på någon av våra bussar.