Skip to main content

Spa i Polen

Spa i Polen 5 dagar

Få all stress ur kroppen och unna dig en skön sparesa till Polen. Här har man lång erfarenhet av att ta hand om sina kurgäster på allra bästa sätt! Vi bor på ett nytt fräscht hotell där helpension och flera behandlingar ingår under vistelsen. Läget är perfekt för sköna avkopplande strandpromenader och kanske en liten shoppingtur.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Swinoujscie

  Vi reser från respektive påstigningsort över Öresundsbron genom Danmark ner till Gedser. Här tar vi färjan till Rostock. Ombord kan vi äta och koppla av. När vi kommer fram passar vi på att shoppa lite innan färden går österut. Vi tar oss ut på den tyska ön Usedom och åker här över gränsen till Polen. Vi är nu framme i Swinoujscie. Staden som breder ut sig på tre öar och har en lång bred sandstrand. Här ska vi bo fyra nätter på Hotel Trzy Wyspy (Hotel Three Islands). Ett modernt hotell med 150 fräscha, rymliga rum. På hotellet finns utöver en stor Spaavdelning, två restauranger och en Sky Bar. Vi avslutar dagen med en gemensam middag på hotellet. Ca 43 mil.

 • Dag 2-4: Spa dagar

  Vi har nu några härliga dagar på vårt fina hotell. Hotel Trzy Wyspy (Hotel Three Islands) är ett nytt och fräscht hotell med stor spaavdelning. Här har vi fri tillgång till swimmingpool, jacuzzi, bastu, gym och avslappningsrum. Alla i sällskapet kommer att få ett kort möte med hotellets läkare (engelsktalande). Då ordineras de behandlingarna som ingår i paketet. Det kan hända att det bli tre likadana behandlingar för att motverka någon åkomma. Det är totalt 3 medicinska behandlingar som ingår, av dem är minst en 15 min massage, ett besök i saltgrottan och en hydrojetbehandling. Du kan till mycket förmånliga priser boka till olika skönhetsbehandlingar eller massage.
  Under dessa tre dagar ingår dessutom helpension på hotellet. Det vill säga både luncher och middagar ingår.

  Hotellet läge nära strandpromenaden är ypperligt för avkopplande promenader i den friska luften. Här är nära såväl till den historiska parken Zdrojowy som till den vackra sandstranden. Härlig natur att njuta av även om man vill ta längre vandringar eller joggingrundor. Blir man shoppingsugen så lockar kanske butikerna längs strandpromenaden inne i stan eller gränsmarknaden.

 • Dag 5: Swinoujscie - Hemorten

  När frukosten är avnjuten är det åter dags att ta plats i bussen för färd hemåt. Vi tar oss bort till Rostock där det blir ett besök i Bordershopen om tiden medger innan vi tar färjan till Gedser. Överfarten tar cirka två timmar. Färden fortsätter sedan genom Danmark där vi tar Öresundsbron hem till Sverige. Fyllda av energi efter några härliga dagar på Spa är det dags att ta sig an vardagen igen.

 • Allt detta ingår:

  Resa i modern helturistbuss med alla bekvämligheter. Övernattning i dubbelrum med dusch och wc, samt halvpension och 3 luncher. Det ingår även fri entré till pool, jacuzzi, bastu och gym. 3 medicinska behandlingar, 1 x 15 min massage, 1 saltgrottsbesök och 1 hydrotjet behandling. Färje-, bro- och vägavgifter, serviceavgifter och moms.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 5

Hotel Trzy Wyspy Swinoujscie
Adress: Augusta Cieszkowskiego 1, 72-600 winoujcie, Polen Telefon: +48 91 884 00 00 Ett bra hotell som ligger bara 600 meter från strandpromenaden och den historiska parken och fina sandstränder. Vill...