Skip to main content

VÅRA BUSSAR

Ett av våra viktigaste mål är att hålla en hög kvalité på din resa. Detta gör vi bland annat genom en modern busspark. Samtliga bussar är utrustade med alkolås och Euro 6 motorer. Vi har skidboxar att sätta på vid behov, vi har även en stor täckt släpkärra som kan kopplas på vid behov.

Fritextsökning

Här presenteras ett urval av våra bussar. 

tjörnarpsbuss

Setra 516 HDH: Antal sittplatser: 50 Information: Turistbuss med panoramatak och extra stort benutrymme. Komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg och fotstöd. Kaffekokare, kylskåp och toalett. 220 V. Dragkrok till släp.

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Setra 516 HD: Antal sittplatser: 48  Information: Vår nyaste turistbuss med extra stort benutrymme. Komfortabla säten som är skjutbara i sidled med fällbar rygg samt fotstöd. Kaffekokare, kylskåp och toalett. Dragkrok till släp. 220 V. Bluetooth.

 

Setra 516 HD Antal sittplatser: 48  Information: Turistbuss med extra stort benutrymme. Komfortabla säten som är skjutbara i sidled med fällbar rygg och fotstöd. Kaffekokare, kylskåp och toalett. Dragkrok till släp. 220 V.

 

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Mercedes-Benz Sprinter Atlas: Antal sittplatser: 19  Information: Turistbuss men med trängre benutrymme. Komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg. Kaffekokare, kyl och dragkrok till släpkärra. Det finns möjlighet att få bussen möblerad med konferensbord.

 

Temsa: Antal sittplatser: 32  Information: Turistbuss med fällbara säten som är skjutbara i sidled. Kaffekokare, kylskåp och toalett. Dragkrok till släp. 

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Kvalitet – Säkerhet – Miljö

Kvalitet, säkerhet och miljö. Tre värdeladdade ord som förpliktigar -tillika tre nyckelord som har gått hand i hand under snart 100 års tid hos oss på Tjörnarpsbuss.

Det är vårt absoluta mål att dessa tre kärnvärden ska genomsyra och prägla hela vår verksamhet, i allt vi gör och allt du som kund kommer i kontakt med hos oss. Det är en förutsättning för att uppnå full kundnöjdhet, och därmed också den enda garantin för en framtida framgångsrik verksamhet för vår del.

Självklart är högsta kvalitet på din resa huvudprioritet. Detta når vi bland annat genom en modern busspark, där alla bussar är utrustade med trepunktsbälten och alkolås. I våra bussar sitter du bekvämt i fällbara stolar med bälten och fotstöd. Bussarna är välutrustade med bekvämligheter som toalett, klimatanläggning och kylskåp.

Du ska känna dig trygg när du åker med oss. Därför är kontiunerlig utbildning av bland annat våra chaufförer en självklarhet. Det avser såväl ny teknik som trafiksäkerhet, eco-driving och halkkörning.

Miljö och bussresor, kan det gå ihop? Jadå, speciellt om man som vi låter merparten av våra bussar vara utrustade med Euro6-motorer. Att åka buss är dessutom miljösmart. Bussen släpper bara ut en tiondel så mycket koldioxid per personkilometer som bilen.

 

Säkerhet ombord på bussen

Titta gärna igenom denna film om du ska ut och åka buss:

Vill du boka buss? Välkommen med din förfrågan här