Skip to main content

VÅRA BUSSAR

Ett av våra viktigaste mål är att hålla en hög kvalité på din resa. Detta gör vi bland annat genom en modern busspark. Samtliga bussar är utrustade med alkolås. Vi har skidboxar att sätta på vid behov, vi har även en stor täckt släpkärra som kan kopplas på vid behov.

Fritextsökning

Här presenteras ett urval av våra bussar. 

tjörnarpsbuss

Antal sittplatser: 50 Information: Turistbuss med panoramatak, säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg och ställbara nackskydd, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och toalett.

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Antal sittplatser: 50  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och toalett.

 

Antal sittplatser: 48  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare och toalett.

 

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Antal sittplatser: 19  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och det finns möjlighet att få bussen möblerad med konferensbord.

 

Antal sittplatser: 32  Information: Turistbuss med säkerhetsbälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, dragkrok till släpkärra och toalett.

Boka buss med Tjörnarpsbuss

Kvalitet – Säkerhet – Miljö

Kvalitet, säkerhet och miljö. Tre värdeladdade ord som förpliktigar -tillika tre nyckelord som har gått hand i hand under snart 100 års tid hos oss på Tjörnarpsbuss.

Det är vårt absoluta mål att dessa tre kärnvärden ska genomsyra och prägla hela vår verksamhet, i allt vi gör och allt du som kund kommer i kontakt med hos oss. Det är en förutsättning för att uppnå full kundnöjdhet, och därmed också den enda garantin för en framtida framgångsrik verksamhet för vår del.

Självklart är högsta kvalitet på din resa huvudprioritet. Detta når vi bland annat genom en modern busspark, där alla bussar är utrustade med trepunktsbälten och alkolås. I våra bussar sitter du bekvämt i fällbara stolar med bälten och fotstöd. Bussarna är välutrustade med bekvämligheter som toalett, klimatanläggning och kylskåp.

Du ska känna dig trygg när du åker med oss. Därför är kontiunerlig utbildning av bland annat våra chaufförer en självklarhet. Det avser såväl ny teknik som trafiksäkerhet, eco-driving och halkkörning.

Miljö och bussresor, kan det gå ihop? Jadå, speciellt om man som vi låter merparten av våra bussar vara utrustade med Euro6-motorer. Att åka buss är dessutom miljösmart. Bussen släpper bara ut en tiondel så mycket koldioxid per personkilometer som bilen.

 

Säkerhet ombord på bussen

Titta gärna igenom denna film om du ska ut och åka buss:

Vill du boka buss? Välkommen med din förfrågan här 

   
Resekalender
28/9Whiskyresa Islay Skottlandfrån 16 345:-
18/10Burgfrån 695:-
2/11Berlinfrån 4 295:-
2/11Ullaredfrån 350:-
2/11Tropical Islandfrån 4 795:-
Kontakta oss
Adress:
Tjörnarpsbuss
Skogsvägen 1
S-243 72 Tjörnarp