Skip to main content

Rostock Påskresa

Rostock påskmarknad

2 dagar

Rostock hälsar oss och våren välkomna! Tyskland är duktiga på stadsfester och påsken firas med en stor påskmarknad. Vi bor mitt i stan nära torget där marknadsstånden och tivolit breder ut sig. 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten - Rostock

    Vi reser via Öresundsbron och färjan från Gedser till Rostock ner till Tyskland. Här börjar vi med lite shopping på Calles innan vi åker in till centrum till die kleine Sonne där vi ska bo en natt. Vi bor precis vid torget där påskmarknaden redan i full gång. Den sträcker sig sen upp längs Breite Strasse. Kanske är det här vid något av de trevliga matstånden som kvällens middag intas annars finns det många restauranger att välja på.

  • Dag 2: Rostock - Hemorten

    Efter frukosten på hotellet så har man dagen till att utforska Rostock och det fina shoppingutbudet. Det är inte förrän på eftermiddagen som det är dags att ta plats i bussen och bege sig till färjeläget för färd till Gedser. Färden fortsätter genom Danmark upp till Öresundsbron. På kvällen är vi åter hemma efter en skön liten resa i Tyskland.

  • Allt detta ingår:

    Resa i modern helturistbuss med alla bekvämligheter. Övernattning med frukostpension. Färje-, bro- och vägavgifter, serviceavgifter samt moms.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Hotel die Kleine Sonne Rostock
Adress: Steinstraße 7, 18055 Rostock Telefon: +49 381 4612 0 Hotellet är centralt beläget i hansestaden Rostock, mindre än 10 minuters promenad från Rostocks hamn. Rummär ljusa med modern inredning me...