Skip to main content

Weissenhäuser Strand

Reseträffen 2024 på Weissenhäuser Strand

3 dagar

 

Följ med på vår populära och inspirerande reseträff!

Tag chansen att lära känna oss som jobbar på Tjörnarpsbuss träffa tidigare reskamrater och inspireras till nya resor under en skön helg i Weissenhäuser Strand.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Weissenhäuser Strand

  Efter våra anslutningar i Skåne bär det av över Öresundsbron och med färjan från Rödby till Puttgarden i Tyskland ner till Weissenhäuser Strand. Ett semesterparadis som breder ut sig längs den vita stranden där vi ska bo två nätter. Vi kommer under de här dagarna att presentera vårt nya program samt arrangera underhållning och tävlingar. Vi bor i fina lägenheter på Weissendorfer Strand och får gott om tid att njuta av vårt härliga hotell. Här lockar kanske en uppfriskande strandpromenad eller ett besök i det stora badlandskapet eller spa avdelningen. Lägenheterna har tv, kaffemaskin och ett litet pentry men ni behöver inte laga middag för på kvällarna äter vi buffémiddagar tillsammans.

 • Dag 2: Lübeck

  Efter att vi avnjutit frukostbuffén åker vi in till Lübeck på förmiddagen. Här kan man titta in i de vackra kyrkorna, dricka kaffe på Niederegger och kanske köpa lite marsipan med sig hem eller något annat från de många trevliga butikerna i centrum. Vi återvänder sen till Weissenhäuser Strand. Här kan man promenera läng stranden som ligger 5-10 minuters promenad bort samt besöka det stora badlandskapet. Det ingår 3h timmars entré till Badlandskapet med bassänger och vattenrutchkanor eller 2 timmar på den lugnare spa avdelningen Dühnenbad med olika bastur, varmare pooler, bubbelbad och avslappningsrum.

 • Dag 3: Weissenhäusser Strand - Hemorten

  Fyllda av inspiration och glädje vänder vi idag hemåt. Vi stannar på vägen hem för att handla lite billigare i Burg. Även denna gång tar vi färjan från Puttgarden till Rödby och Öresundsbron hem till Skåne.

 • Allt detta ingår:

  Bussresa, bro-, färje- och vägavgifter samt del i dubbelrum med halvpension.