Skip to main content

Göteborg julmarknad

Göteborg Julshopping

2 dagar

Sveriges trevligaste stad. Strosa runt och julhandla i den mysigt utsmyckade staden. Passa på att besöka jul på Liseberg eller unna dig ett trevlig teaterbesök.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten-Göteborg

    Vi avreser på morgonen från Skåne. Med stopp för fika tar vi oss upp till Göteborg där vi är vid lunchtid. Vi bor centralt på på First Hotel G nära Nordstan och alla affärer där. Hotellens centrala läge är perfekt oavsett om man vill strosa på avenyn eller dt pitoeska Haga! På kvällen kan man besöka Liseberg där det under julen anordnas julmarknad eller kanske se någon föreställetning. Vi har biljetter bådet till Wicked på Göteborg Operan och till Galenskaparna och Aftershaves krogshow Minnesluckor på Kajskjul 8. Cirka 27 mil.

  • Dag 2: Göteborg-Hemorten

    Efter att ha avnjutit hotellets stora frukostbuffé har vi ytterligare en halvdag till vårt förfogande i Göteborg. Kanske vil man besöka ett museum eller se en utställning eller kanske köpa de där sista julklapparna. Det är mycket man kan göra innan vi på eftermiddagen åter beger oss hemåt. Med stopp för fika når vi Skåne på kvällen. Cirka 27 mil.

  • Allt detta ingår:

    Resa i modern helturistbuss med alla bekvämligheter. Del i dubbelrum med frukost samt moms.