Skip to main content

Ronneby Brunn, Reseträff

Reseträff på Ronneby Brunn

2-dagar

Häng med till Ronneby Brunn på vår Reseträff!

Under två härliga dagar lär vi känna varandra och presenterar vårt nya reseprogram under trevliga former. 

Det blir tävlingar, underhållning, god mat och sköna promenader. Passa också på att njuta av den fina spa-avdelningen.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Ronneby

  Vi samlar upp på respektive ort i Skåne på förmiddagen för färd till Ronneby. Här har vi sedan två härliga dagar då vi kommer att presentera vårt nya program och ha lite tävlingar för att lära känna varandra och inspireras. Såväl nya som gamla gäster är välkomna.
  Det kommer även att finnas gott om tid till att njuta av de vackra omgivningarna och den sköna spa-avdelningen. Här rinner stressen av en när man går in i det underbara poolhuset där det finns ångbastu, bubbelpool och en 34-gradig stor pool. Man kan också gå ut i den japanska trädgården och ta ett dopp i bubbelpoolen där ute. Överallt råder ett lugn med rofylld musik och avkopplande porlande.
  På kvällen väntar en härlig gemensam middag.

 • Dag 2: Ronneby - Hemorten

  Efter en skön natts sömn lockar kanske ett dopp i poolen innan den härliga frukostbuffén. Man kan sen om man vill ta en promenad i den fantastiska brunnsparken.

  Vi känner oss härligt avkopplade när vi går ombord på bussen igen för färd hemåt och det blir säkert ett på återseende när våra vägar skiljs åt.

 • Allt detta ingår:

  Bussresa, och övernattning i dubbelrum med frukost, en lunch och en middag samt fri tillgång till spa-avdelningen under vistelsen.

Karta