Skip to main content

Födelsedagskalaset!

100-års jubileum!

Den 4/5 firar vi 100 år!

Välkomna på vårt födelsedagskalas på Minnenas Museum i Höör. Här firar vi tillsammans nya och gamla gäster samt personal mellan kl 12-16 med underhållning, överraskningar, fika och mycket nostalgi.

 

Klockan 12.00 öppnar vi grindarna till Minnenas museum. Här kan vi gå runt och titta på den gedigna samlingen och minnas tillbaka. I lokalen bredvid har vi byggt upp en monter och du har möjlighet att prata med vår personal om såväl nya som gamla resor. Här finns även möjlighet att fika.

En halvtimme senare är även den härliga buffén framdukad för de som bokat detta. Den står sen framdukad till kl 15.00. Observera att lunchen måste bokas senast en vecka före. (Alla som har beställt busstransfer har lunch inräknat i paketet.)

Kl 13.00 spelar Sjöbo ungdomsorkester upp på scenen och bjuder på en svängig show. De var med oss till Skottland förra året och gjorde succé. Kom och se dem så förstår ni varför.

Kl 14.00 berättar Mikael Bohlin om Fredriksdalsteatern och minnen från Poppes till Rydbergs tid.

Kl 15.00 avrundar vi festligheterna med Hasse ”Kvinnaböske” Andersson!  Vi har en lång historia med Hasse och hade förr många turer upp till hans lada, och det gläder oss mycket att han tackat ja till att komma och spela för oss idag!  

Välkomna att fira 100 år med oss!

 

Fritextsökning

Karta